top of page

/ ORIGINAL ITALIENSK IS

   På Café Sicilia finder du italienske is, som ikke kunne være mere italiensk. Isen er direkte importeret fra Venezia i Italien. Gelato Di Natura har siden 1982 produceret is med de bedste råvarer på markedet. Når I smager denne is vil I tydeligt smage, at isen er lavet med den største omhu og kærlighed til råvarerne.

   I vores udvalg har vi altid 13 forskellige smagsvarianter – og ofte har vi endnu flere nye smage i fryseren. I vil ikke blive skuffet - jeres yndlingssmag venter på jer.
​   Og som et tilbehør til vores italienske is, serverer vi selvfølgelig det danske GUF.
Vi laver det selv – og vi laver det mange gange om dagen så I altid får frisk og helt nylavet guf på jeres is.
   Vi må ikke glemme vores delikate og velsmagende softice, der kan fåes med mange forskellige slags drys. Prøv den også sammen med en lækker varm belgisk vaffel, med varme syrlige hindbær på toppen - dét er sikkert sommerhit hvert år!
   Vores isprodukter kan I kombinere som I ønsker -  alt er muligt. Vi kan  sagtens blende en kugle med 2 smage, fylder vaffel op med guf osv.. 
   Vi har også en isvaffel der er glutenfrie, en is der er sukkerfrie og vi forsøge at have  en is eller ispinde der er veganske – så også veganere kan finder isen hos os.
icon2.png
icon1.png
logo is.png
icon3.png
icon4.png
bottom of page