cafesicilia_edited.jpg
   Hvem er vi ?
   Vi er en familieejet café, hvor I kan finde kombination af 3 nationaliteter; italienerens lidenskab og venlighed kombineret med slovakisk nysgerrighed og vilje til at udforske,tilsat den danske sans for tradition og hygge-livsstil .
Da vi overtog det gamle bageri og oprettede frokost cafe i centrum af Ebeltoft i 2012, vidste vi straks, at den eneste rigtige vej for os var, at vores kage skal være hjemmelavet.
   Vi tog vores egne ambitioner seriøse, og helt fra bunden har vi læst, øvet og prøvet at gør vores bedste . Med en kombination af vores nationale opskrifter og uendelige stræben efter det bedste, fandt vi vores måde at tilbyde unikke produkter på, med fokus i gode kvalitetsråvarer og friskhed til at give jer den bedste smagsoplevelse.
   Vi er blevet et sted, hvor kunderne er uden tvivl hjerte af vores forretning. Jeres ønsker skubber grænserne for vores muligheder og det betyder rigtig meget!
Hvis I får en idé, vil vi gøre vores bedste for at indfrie jeres ønsker. Vi  elsker at blive udfordret, lære og producere nye produkter vi aldrig har lavet før.

Og takket være jer er vi her i dag og stå klar til at tilbyde jer vores service, så I kan forkæle jer selv og jeres elskede med noget specielt.
 
Vores forretning

   Vi tilbyder et hyggeligt sted, på Adelgade 19 i Ebeltoft, for lokalbefolkningen, yndlingssted for turister og alle gode mennesker der søger en unik oplevelse. Vi tror på, at vores produkter vil gøre jer alle glade og tilfredse. 

   Hos os finder I mere end et hyggeligt sted hvor I kan mødes med familie og venner. Vi tilbyder også lidt extra:
 
  • hjemmelavede Usædvanlige flødeboller og kage
  • original italiensk is og kaffe
  • sukkerfrie flødeboller ( skal forbestilles)
  • glutenfri is vaffel til is
  • sukkerfri is
  • puslebord
  • sidepladser i solrig lille gårdhave med stor markise
  • wifi
 
Hvem er vi privat og hvor kommer vi fra?
   Daniel er oprindeligt italiener fra Sicilien. Meget tidligt gik han hjemmefra og har besøgt og arbejdet mange steder til han til sidst landede i København, hvorfra han arbejdede i mange år som tjener i en italiensk restaurant.
   Hana kommer fra Bratislava i Slovakiet og efter universitet ændrede hendes liv sig fuldstændig. Skæbnen trak hende overrumplende til København og da hun mødte Daniel vidste hun hvorfor…
   
   Så fra den dag skæbnen førte os sammen, blev vi klar til at gå den samme vej i livet. Da vi hørte fra vores ven, at der var en lille bagerbutik til salg i Ebeltoft, tog vi chancen og startede vores liv i denne smukke by.
   Idag er vi lykkelige for den beslutning vi tog dengang og idag føler vi os en del af byen, sammen med vores 2 dejlige drenge Daniel Benjamin og Arian.
145.jpg

OM OS